Unlock your businesspauwer ~ Marleen Kooi

Ontdek in 8 stappen jouw unieke Pauwerflow en creëer een leven & business zoals het voor jou is bedoeld

Zodat je meer plezier, impact en voldoening ervaart!

Speciaal voor vrouwen die voelen dat er meer mogelijk is in hun leven en business.

Je hebt al veel gedaan en geprobeerd maar mist nog jouw unieke sleutel naar succes.

Ontdek in 16 weken wie je van nature echt bent aan de hand van Human Design.

Waardoor je gaat leven en ondernemen zoals het bedoeld is voor jou.

Unfold your true nature lang

Speciaal voor vrouwen die voelen dat er meer mogelijk is in hun leven en business.

Je hebt al veel gedaan en geprobeerd maar mist nog jouw unieke sleutel naar succes.

Ontdek in 16 weken wie je van nature echt bent aan de hand van Human Design.

Waardoor je gaat leven en ondernemen zoals het bedoeld is voor jou.

Unfold your true nature breed

Herken je dit?

Is dit wat je eigenlijk wilt?

 • Intuïtief weten wat een krachtige keuze is voor jou.
 • Focus houden en heldere grenzen trekken.
 • Volgens je ware nature leven.
 • Jezelf op nr 1 zetten zonder teleurstellingen.
 • Je dromen en verlangen nu eindelijk laten uitkomen.

Hey, mijn naam is Marleen Kooi,

Marleen Kooi blogfoto
FLOW CREATER
Marleen Kooi 5_portret

Sinds 5 jaar werk ik als coach voor Pauwervrouwen en breng ik helderheid in wie zij van nature echt zijn. Pauwervrouwen staan voor intuïtie, eigenwijs en Feminine leiderschap. Mijn eigen pad lopen was een uitdaging totdat ik aan de hand van mijn Human Design Chart ontdekte wie ik van nature echt ben. Twijfel, afleiding en schuldgevoel zorgden ervoor dat ik niet deed wat ik echt wilde doen. Daarom trok ik ook niet aan waar ik echt naar verlangde. Nu ik mijn ware nature (h)erken ervaar ik meer passie, purpose en plezier. Daarom is Human Design een belangrijk onderdeel geworden van mijn nieuwste programma.

Een Human Design chart reken je uit op basis van je geboortegegevens en is dus voor iedereen uniek! Human Design is gebaseerd op een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: astrologie, Chinese I Tjing, Joodse Kabbala, Chakra's, astronomie en kwantummechanica.

Human Design geeft mij het inzicht, het vertrouwen en de roadmap om volledig mezelf te zijn in mijn leven én mijn business. Ik weet dat ik op mijn superpower emoties mag vertrouwen. Zij geven mij de beste keuze die me ook daadwerkelijk verder brengt. Voorheen liet ik me nog wel eens (nou ja best vaak) overspoelen door mijn emoties en onderdrukte ik ze in bepaalde situaties. En maakte ik beslissingen op basis van mijn onderbuik. En daardoor gingen dingen niet altijd zoals ik wilde. Misschien herken je dat? Frustratie ervaren en denken dat je hard moest werken om dingen voor elkaar te krijgen. Ik ook! Dankzij Human Design weet ik wat mijn natuurlijke flow is en trek ik meer plezier, geluk en voldoening aan.

Ook weet ik dat ik een spiegel ben voor anderen en de weg mag wijzen op hun unieke pad. Dit doe ik door mijn dynamiek, mijn tomeloze energie en toewijding. Ik ben een inspirator voor anderen door intuitief mijn ervaring te delen en mijn verlangens te volgen. Dit staat letterlijk in mijn Human Design. En dit heeft in de zichtbaarheid van mijn business veel helderheid, duidelijkheid en voldoening gegeven. En een omzetgroei!

Het valt me op dat veel vrouwen zoekende zijn in wat hun talenten, kansen en mogelijkheden zijn. En daardoor kijken naar anderen, zich inhouden en niet volledig voor hun verlangens durven te gaan. En dat is zonde van je tijd, geld en energie. Daarom heb ik speciaal voor jou dit unieke programma ontwikkeld. Zodat jij voorbij de afleiding gaat en gaat leven en ondernemen zoals het voor jou bedoeld is.

“Doubt kills more dreams than faillure ever will"

~ Marleen Kooi

Hoe zou het zijn dat dát creëert waar je al een tijdje naar verlangt?

Je hebt een passie voor wat je doet en toch ervaar je niet de voldoening waar je naar verlangt. Je hebt al veel geprobeerd en misschien heb je trainingen gevolgd om te kijken hoe anderen het doen. En toch voel je: "er is meer mogelijk voor mij, maar wat?"

Dit hoor ik vaak. En herken ik ook aan mijn eigen pad. Door afleidingen, twijfel en schuldgevoel durven we niet volledig te gaan voor dat waar we al een tijdje naar verlangen. En juist daarom heb ik speciaal voor jou dit programma ontwikkeld.

Want hoe gaaf is het om vanuit jouw unieke flow dat aan te trekken wat echt bij je past. Je verlangens binnen handbereik en stappen zetten die je daadwerkelijk brengen waar je wilt zijn.
In dit programma neem ik je aan de hand van jouw unieke Human Design profiel mee om vanuit jouw unieke talenten, uitdagingen en mogelijkheden een leven en business creëert waarmee je meer plezier, impact en voldoening ervaart.

Enthousiaste reacties van klanten ...

"Verfrissend en inspirerend, ik heb er energie van gekregen"

"Ik zie nu weer de mogelijkheden in mijn business."

“Heel verhelderend en motiverend!"

Marleen Kooi 3_

Mijn grootste inzicht uit mijn Human Design profiel

In april 2019 ontving ik mijn eerste persoonlijke Human Design profiel. Wauw wat een herkenning. Het was alsof ik een handleiding over mezelf las. En het was ook een eyeopener. Ik herkende namelijk ook waarom ik telkens vastliep in mijn leven en business. Ik herkende de frustratie, de emoties en de afleiding.

Mijn grootste inzicht is dat ik me klein hielt en daardoor een gevoel van opgelosten zitten ervaarde. Best grappig als je bedenkt dat mijn achternaam Kooi is. Want dat is wat ik ervaarde. Opgesloten zitten in een kooi en kijken naar de wereld om me heen waar ik graag deel van wilde uitmaken. Hunkerend naar bevrijding, mijn vleugels uitslaan en nieuwe dingen ontdekken.

In mijn Human Design staat een patroon beschreven waarbij ik mijn eigen grootste vijand ben. Ik worstel met de dingen vanuit een lage energie. Terwijl ik juist meer mag spelen. Letterlijk mijn innerlijke kleine meisje mag volgen. Lekker gek doen en dansen. Dit is voor mij dé grote doorbraak in mijn leven.

Zo ziet het programma eruit:

 • 16 weken coaching
 • Persoonlijk Human Design profiel + 1-op-1 coach sessie
 • 8 creatie calls
 • 8 coach calls
 • 8 modules
 • Een groep met gelijkgestemden

Dit is interessant voor vrouwen die:

 • passie hebben voor dat wat ze doen.
 • een duidelijke richting willen die beter bij hun past.
 • die bereid zijn een andere stap te zetten (ook al voelt dat spannend).
 • die eigenwijs zijn.

En dit gaat niet voor je werken:

 • Als je een one-size-fits all succesformule zoekt.
 • Als je NIET bereid bent naar jezelf te kijken.
 • Als je denkt dat moeiteloos ondernemen betekent dat je niets hoeft te doen.

Yess, ik volg mijn passie en vertel me wat de startdatum is

Wil je vrijblijvend meer info ontvangen? Laat je gegevens achter via onderstaande button en je ontvangt als eerste de info over de volgende startdatum.

Deze enthousiaste dames hebben eerder een programma gevolgd

Patricia, 38 jaar

Ik zat op een punt in mijn leven dat ik niet wist wat ik precies wilde met mijn bedrijf. Ik had een droom en een missie. En door de combi met een opgroeiende dochter is het voor moeilijk om mijn aandacht te verdelen. Mijn bedrijf krijgt af en toe klanten en ik voel me er niet meer fijn bij.

Na een traject met Marleen heb ik weer een duidelijke focus in mijn bedrijf. Ik weet wat mijn stappen zijn en die zijn kleiner en makkelijk bereikbaar. En het effect is groots. Mijn bedrijf is meer zichtbaar, ik heb meer voldoening en ik ben er toch voor mijn dochter. Dank je wel, Marleen

Ingrid, 43 jaar

Het lijkt wel te bruisen. Veel ideetjes gekregen die ik rustig wil uitwerken dus is het wel fijn dat ik deze maand daar mij rustig op kan focussen.

Ik wil nog even kwijt dat ik jouw manier van praten heerlijk vind. Rustig en duidelijk een hele fijne energie geef jij mee, daar wilde ik jou nog voor bedanken. Je hebt echt een heel mooi programma gemaakt waar veel mensen zich inspireert zullen raken. Top Marleen.

smartmockups_kcf03x2d.png
Mock-up-flow-guide-Design.png
Projector-profiel-mock-up.png

Wil jij dit ook? 

UNLEASH YOUR BUSINESSPAUWER

 • 16 weken coaching
 • in kleine groep van max. 8 dames
 • 8 coach calls
 • 1x 1-op1 coach call van 90 minuten
 • Persoonlijk Human Design profiel van 30 pagina's.
 • 8 modules met video & werkboeken
 • Facebook community voor inzichten, motivatie en inspiratie.
 • BONUS 8 creatie calls
 • Na betaling ben je verzekerd van jouw plek!

Wil jij dit ook? 

UNLEASH YOUR BUSINESSPAUWER

 • 16 weken coaching
 • in kleine groep van max. 8 dames
 • 8 coach calls
 • 1x 1-op1 coach call van 90 minuten
 • Persoonlijk Human Design profiel van 30 pagina's.
 • 8 modules met video & werkboeken
 • Facebook community voor inzichten, motivatie en inspiratie.
 • BONUS 8 creatie calls
 • Na betaling ben je verzekerd van jouw plek!

Deze enthousiaste dames hebben het Human Design verdiepingstraject gevolgd:

Marjolein, 27 jaar

Marjolein Broch

Ik was al een tijdje zoekende in mijn leven. Wat wil ik gaan doen en waar ben ik eigenlijk goed in? Ik heb al heel veel geprobeerd en weer mee gestopt. Omdat het niet goed voelde.

Wauw, wat een gaaf traject. Het heeft mij de inzichten en bevestiging gegeven die ik nu echt nodig heb. Het is me nu eindelijk duidelijk wat en hoe ik dingen in mijn leven mag doen. Dank je wel, Marleen. Je bent altijd spot on met je woorden.

Anouk, 37 jaar

Anouk Kral blog

"Ik had al een aantal keren gehoord over Human Design en was nieuwsgierig. Ik hoorde Marleen er over vertellen en ik besloot een afspraak met haar te maken.  Nu weet ik dat de buikrespons die ik voelde, mijn manier is om de beste keuzes te maken.

Ik ben al 12 jaar ondernemer en was een nieuwe richting ingegaan. Het liep nog niet zo moeiteloos en trok nog niet voldoende klanten aan.

Ik zie nu weer de mogelijkheden in mijn business. Ideeën die al een tijdje op de planken lagen, ontvouwen zich in rap tempo."

Overzicht van de modules:

Module 1
Module 2
Module 2 (2)
13
14
Module 8
16
Module 8 (2)

Veel gestelde vragen:

Er is genoeg te vinden over Human Design, waarom zou ik dan geld investeren in een traject.

Het klopt dat er veel te vinden is over Human Design op het internet. En er zijn diverse boeken over geschreven. Waarom zou je dan investeren in een traject. Goede vraag. Omdat weten wie je bent, nog niet leven en ondernemen vanuit je ware natuur is. Het gaat over toepassen van de Human Design kennis.

Dit is een stap die je niet leert uit een boek of met informatie op het internet. Weet dat de trajecten die ik aanbied bij mijn klanten hun al meer tijd en geld hebben opgeleverd in hun leven en business dan dat ze in dit traject hebben geïnvesteerd. Door hun motivatie en nieuwsgierigheid hebben zij mooie stappen gemaakt en blijven zij zichzelf verder ontwikkelen. Dit wil jij toch ook?

Kost het niet heel veel tijd? Wat tijd is schaars.

Tijd kun je maar 1x investeren. En daarom wil je dus ook dat dingen gaan werken. Human Design kan snel dingen veranderen in je leven op een positieve manier.

Jouw inzet is hierbij de sleutel. Want ga jij toepassen wat bij je past en je handleiding volgen dan gaat Human Design je enorm veel tijd en geld besparen.

Waarom zou ik geld investeren in een gebruiksaanwijzing over mezelf?

Weten wie je van nature echt ben is super waardevol. Het geef je het goud in handen voor een gelukkig leven en succesvolle business.

Naast het weten gaat het ook over het toepassen. En dat is waar ik je graag in meeneem. Leven vanuit jouw unieke Human Design gaat over stappen zetten en belemmerende patronen doorbreken. En dit is waar ik een specialist in ben.

Daarom adviseer ik altijd om een (aantal) coach sessies te boeken om je kennis in praktijk toe te passen.

Kan ik Human Design als investering in mijn business opvoeren?

Jaaa, je kan je Human Design opvoeren in je administratie als coaching. Het geeft je de tools om je business verder te laten groeien.

Wat als het het profiel niet blijkt te kloppen?

Human Design is specifiek en klopt altijd. Het is immers op basis van de door jou aangeleverde geboortegegevens. Dat gaat om je geboortedatum, -plaats en -tijdstip. Wees dus correct in het aanleveren van je gegevens. Mocht uiteindelijk blijken dat de geboortegegevens die je hebt aangeleverd niet kloppen. Dan ontvang je tegen meerprijs een aangepast profiel.

Ik weet wie ik ben alleen in praktijk gaat het anders.

Deze vraag krijg ik vaak tijdens een intake gesprek. Daarom bied ik naast Human Design profielen ook coaching aan. Tijdens de coach calls gaan we dieper in om te leven en ondernemen vanuit je ware natuur. Weet dat dit een proces is waarin je telkens nieuwe inzichten krijgt om andere (natuurlijk aanvoelde) stappen gaat zetten.

Yesss, ik start 11 januari met dit fantastische programma

Ik werk niet met trucjes of succesmethodes die instant succes geven. Ik werk niet me een one size fits all methode. Het draait voor mij om inzicht krijgen in wie je van nature echt bent om vervolgens vanuit je unieke flow stappen te zetten die bij jou passen. En dat is voor iedereen uniek. Daarom werk ik intuïtief en afgestemd op jouw verlangens. In al mijn programma's, trainingen en coaching zit mijn volle toewijding.  Wees je bewust dat niets op deze pagina of mijn berichten dan ook resultaten beloven of garanderen. De successen van mijn aanbod zijn ook afhankelijk van jouw toewijding, inzet en verlangens. Je kan immers ook geen marathon lopen met alleen nieuwe schoenen. Unlock your true nature and do what ligths you up!